Single Eyelash Extensions

Minkys Eyelash Extensions påføres en af gangen på den naturlige vippe, med en særlig udviklet hurtigtørrende lim. Limen tørrer blødt op, så vipperne forbliver fleksibel og bouncy.
Vipperne findes i forskellige længder, tykkelser og buninger, så hver kunde får lige det look der ønskes.

AFTER CARE

After care og god hygiejne er vejen til et smukt og holdbart resultat. 
Du har som kunde, selv ansvar for, at holde dine vipper og øjenomgivelser rene og hygiejniske. Holdbarheden kan forringes, hvis du ikke selv vedligeholder dine Eyelash Extensions mellem behandlingerne.

Vippe extensions

2 timer

1100,-

45 min.

275,-

60 min.

525,-

Gode råd til længere holdbarhed

Allergi / Garanti

Allergi / Kemi

Vi mennesker omgiver os på daglig basis med mange former for kemi. Når vi har med en kemisk forbindelse at gøre, så har vi samtidig også altid en risiko for at vores krop kan reagere med en allergisk reaktion. Det gælder alt fra vaskepulver, ansigtscremer, hårfarve til makeup mm. Alle lime designet til Eyelash Extensions er også opbygget ved en kemisk formel. Der ses heldigvis kun YDERST sjælendt en allergisk reaktion ved behandling med Eyelash Extensions lime, så du kan tage det ganske roligt. Det der er ved limen som kan forsage allergi, er den damp som den uundgåeligt indeholder. Men da limen aldrig kommer direkte i kontakt med huden under en behandling, er chancerne for allergi meget minimale.

Garanti

Man kan indgive en reklamation indenfor de første 3 dage efter påsættese af Eyelash Extensions, af arbejde som er udført hos Thilde B Cosmetic. Hvis du oplever at vipperne falder hurtigt af eller ikke lever op til dine forventninger på anden vis, skal jeg have det af vide indenfor de første 3 dage. Hvis man kommer til en opfyldning med Eyelash Extensions på fra et andet sted frafalder denne garanti.
Vær OBS på at det er helt naturligt at tabe ca 2-4 af dine egne vipper om dagen, og der vil du opleve at dit eget hår sidder fast for enden af Extensions håret.