Afbudspolitik

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 49134042, info@thildeb.dk eller skrive til mig på Instagram eller Facebook, hvis du har spørgsmål eller skal aflyse eller rykke en tid.

Kærligst 

Thilde B

Du kan altid aflyse eller flytte en tid. Aflysningen skal ske senest 24 timer før den bookede tid, så der er mulighed for at give tiden videre til en anden.

Hvis telefonen ikke bliver taget eller det er på lukke dage, og du skal aflyse eller flytte din tid, skal du sende en mail. Husk det skal være dagen før din tid.

Der er en meget stram afbudspolitik, uden undtagelser, da det er en tidskrævende behandling. Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail info@thildeb.dk eller på tlf. 49134042 og KUN ved samtale med mig SENEST 72 TIMER FØR behandlingens start og i mailen med overskriften ”AFLYSNING”.

Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris.
Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.


Jeg forventer desuden, at du som kunde, har læst det tilsente information vedr. Permanent Makeup og derfor er fuldt indforstået med de kontraindikationer, risici og forholdsregler der angår Permanent Makeup. Såfremt man møder op til sin behandling med følgende nævnte kontraindikationer uden at have oplyst mig det ved forudgående samtale med mig, vil man blive opkrævet behandlingens fulde beløb, uden undtagelser, uagtet at behandlingen ikke kan gennemføres.

Kontraindikationer:

  • gammel PMU (lavet i anden klinik)
  • solbrændt hud
  • medicinsk behandling
  • i medicinsk behandling for acne, eller andre betændelsestilstande
  • graviditet
  • amning

 

Såfremt at aflysning sker fra min side, vil jeg naturligvis gøre mit yderste for at finde en ny tid hurtigst muligt.

Booking & Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 49134042, info@thildeb.dk eller skrive til mig på Instagram eller Facebook, hvis du har spørgsmål eller skal aflyse eller rykke en tid.